logo
RNTV Live

Polițiștii au găsit în ultima săptămână peste 200 de persoane dispărute, 74 cu mandate de arestare

arestat
Oana Stoica

Poliţiştii au depistat, în ultima săptămână, 205 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată, anunţă Poliţia Română.

“În perioada 18 – 24 noiembrie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 131 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 88 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 74 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 56 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 3 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 5 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate”, anunţă Poliţia Română printr-un comunicat de presă.

Printre persoanele urmărite în temeiul legi este un bărbat de 32 de ani din Ucraina, care se sutragea unei pedepse de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru contrabandă, acesta fiind depistat de poliţişti la data de 23 noiembrie şi în penitenciarul Botoşani.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor