logo
RNTV Live

Poliția și Agentia Antidrog Pravova, acțiuni de prevenire consum droguri înainte de începerea Festivalului de la Bucov/ VIDEO

droguri-1
Mihai Constantinescu

Poliția și Agentia Antidrog Pravova, acțiuni de prevenire consum droguri înainte de începerea Festivalului de la Bucov

Astăzi și maine se desfăsoară ediția a II-a  Summer Fest. Evenimentul are loc în Parcul Bucov – zona Plajă.

Cum la evenimentele trecute oamenii legii prahoveni s-au confruntat cu situația tot mai alarmantă de consum de substanțe interzise, înainte de debutul festivalului au desfăsurat o acțiune de prevenire a acestui fenomen.

Mai mult decat atat, cei de la serviciul de paza au fost instruiti si cum sa recunoasca consumatorii de droguri si cum sa le acorde primul ajutor, în caz de nevoie

Vă reamintim că în cadrul festvalurilor care au avut loc recent, în județul nostru, Holiday Mood Delirium și Mountain Vibe, care s-au desfășurat în stațiunea Azuga și în comuna Teișani. au fost efectuate peste 1000 de testări cu aparatele Etilotest și peste 50 cu cele DrugTest.

La 23 de persoane au fost constate nereguli, fiind găsite și ridicate în total circa 10 gr. cannabis, 10 gr. ciuperci halucinogene, 1 joint, 2 gr. amfetamină, 1 gr. MDMA Cristal, 3 cp. MDMA, 3 gr. ketamină, 2 gr. cocaină, 1 grinder, dar și mai multe obiecte folosite la consumul drogurilor.

Cu ocazia controalelor, au fost efectuate 12 constatări ale unor infracțiuni de deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, în incinta de desfășurare a festivalului din stațiunea Azuga.

În urma activităților desfășurate, 7 persoane au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial Ploiești, pentru audieri.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor