POLIŢIA ROMÂNĂ: Prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere

POLIŢIA ROMÂNĂ: Prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere

Poliţia Română informează cetăţenii prin intermediul unui comunicat de presă că la nivelul parchetelor, în cauzele în care anterior instituirii stării de urgență prin ordonanță a procurorului a fost disjunsă prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere, emise în temeiul art. 111 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, pentru limitarea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, persoanele interesate nu este necesar să depună cereri de prelungire.

Din oficiu, procurorii vor emite ordonanțe de prelungire a acelor dovezi pentru care anterior a fost dispusă o ordonanță, potrivit sursei citate

Ordonanțele de prelungire vor fi transmise pentru operare la unitățile de poliție competente, fără a mai fi necesară consemnarea pe dovadă a prelungirii în această situație excepțională.

Mmăsura a fost stabilită prin coordonare interinstituțională între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Ministerul de Interne și Inspectoratul General al Poliției Române.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here