logo
RNTV Live

Poliţia Locală în alertă maximă. A plouat pur şi simplu cu amenzi. Pentru ce au fost pedepsiţi ploieştenii

Poliţia Locală Ploieşti face angajări. Vezi ce posturi sunt libere
Mihai Constantinescu

Ca urmare a activităților de monitorizare realizate în week-end, polițiștii locali au aplicat 158 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.545 lei.

Astfel, în timpul acțiunilor specifice de patrulare polițiștii locali au depistat fapte precum abandonarea deșeurilor menajere în locurile publice sau în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de alcool pe domeniului public, circulația cu atelajele hipo pe alte trasee decât cele stabilite de municipalitate, deținerea de acte de identitate expirate, refuzul de legitimare, apelarea la mila publică și satisfacerea nevoilor fiziologice pe domeniul public.

De asemenea, au fost identificați și sancționați conducătorii auto care nu au respectat prevederile art. 111, 142 și 143 din O.U.G. nr. 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice, ce reglementează oprirea și staționarea interzisă, dar și accesul pe interzis. Totodată, s-a acționat în zona stațiilor  SC T.C.E. SA, sancționând conducătorii auto care au oprit autovehiculele în perimetrul rezervat mijloacelor de transport în comun.

foto ziare Live.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor