logo
RNTV Live

Poliția face angajări din surse externe! Vezi dacă te încadrezi

politia prahova
Ciprian Radu

Poliția face angajări din surse externe

Poliția Română face angajări din surse externe. Sunt 770 de posturi de ofițeri, agenți și personal contractual scoase la concurs. 

Ineditul situației stă în însuși anunțul redactat de Poliția Română. Anunțul face referire, printre altele, la cazul polițistului pedofil. Caută, pe bună dreptate, să izoleze cazurile care au adus prejudiciu de imagine instituției și, în același timp, să-i atragă pe cei care pot avea o carieră strălucită în Poliție.

Anunțul Poliției Române

Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană.

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al PolițieiRomâne:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Pentru posturile din cadrul inspectoratelor de poliție județene:

https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor