logo
RNTV Live

PNL și PSD Prahova, la masa negocierilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Negocierile politice dintre PNL și PSD, care în momentul de față s-au purtat la nivel central, se vor muta la nivel local. Potrivit deputatului Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, se așteaptă numirea viitoarei conduceri a Prefecturii Prahova. Urmează ca pe viitor să fie purtate negocire cu reprezentanții PNL din teritoriu legate de posibile alianțe și la nivel local.

Negocieri politice între PSD și PNL și în Prahova. Cel puțin așa susține președintele  Partidului Social Democrat, filiala Prahova, Bogdan Toader, precizând că se așteaptă numirea viitoarei conduceri a Prefecturii Prahova. Urmează ca pe viitor să se așeze la masa negocierilor alături de reprezentanții PNL din teritoriu legate de posibile alianțe și la nivel local.

Liderul social-democraților prahoveni a ținut să precizeze că nu vor exista negocieri în ceea ce privește funcțiile de conducere de la nivelul deconcentratelor, acolo unde funcționarii publici au câștigat postul în urma unui concurs.

Vă reamintim faptul că, în urma negocierilor la nivel central, în Prahova, social-democraţii au făcut ambele propuneri. Este vorba atăt pentri postul de prefect al judeţului, cât şi pentru cel vacant de subprefect.

Astfel, propunerile Partidului Social Democrat, filiala Prahova, sunt Virgil Nanu pentru funcția de prefect, respectiv Emil Drăgănescu pentru funcția de subrefect rămasă vacantă. PNL îl va susține în continuare pe actualul subprefect Alexandru Vane.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/noi-mari-investitii-in…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/controale-itm-prahova-zeci-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-incredibil-ce-au-facut…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/retea-periculoasa-de-proxeneti…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor