logo
RNTV Live

HUJA ȘI ȚICU, LA RMN!

Daniel

Ultimul test al Petrolului din acest cantonament al iernii se va disputa mâine, dar nu cu ȚSKA 1948 Sofia, așa cum era anunțat, ci tot o prim-divizionară poloneză, Pogon Szczecin, trupă clasată în campionatul intern pe locul 4.

Partida se va juca în stațiunea Belek, de la ora locală 12:00 iar imediat după joc, “lupii” vor reveni în Side și se vor pregăti de plecare, zborul spre București fiind programat din Antalya.

Accidentat la genunchi în primul joc, cu azerii de la Turan Tovuz, Marian Huja a mers în Antalya, la un centru medical de elită, pentru a efectua un RMN. El a fost însoțit de către Valentin Țicu, și el acuzând dureri la genunchi după antrenament, ambii așteptând rezultatele investigației.

In cantonament a ajuns și fundașul dreapta Seniko Doua, cel care s-a pregătit alături de Petrolul și în ultima parte a anului trecut. Ivorianul a intrat  la antrenamente și va merge, apoi, la Ploiești, urmând să se alăture lotului pentru restul sezonului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor