logo
RNTV Live

Plusuri și un minus după cantonamentul de la Buftea

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC ARGES 2, AMICAL (10.02.2018)
Cristian Anghelescu

Plusuri și un minus după cantonamentul de la Buftea

La finalul celui de-al doilea cantonament al iernii, stagiu centralizat desfășurat la Centrul de Excelență de la Buftea, antrenorul Petrolului, Romulus Ciobanu, a admis că au existat multe plusuri în jocul și organizarea echipei dar și un minus pe care-l vrea corijat cât se poate de repede.

Plusurile sunt, în opinia tehnicianului, adaptabilitatea imediată la cerințele stagiului, unul catalogat drept dificil de mai mulți fotbaliști, capacitatea de efort și starea disciplinară.

Declarația lui Romulus Ciobanu

“Am terminat cu bine și acest stagiu, sunt foarte mulțumit că nu au apărut accidentări majore și că băieții s-au pregătit foarte bine! Echipa a crescut de o zi la alta, se simțea pofta de minge, de joc! Cel mai mult am apreciat relațiile de joc de la mijloc în sus, cu disponibilitatea jucătorilor pentru atac și pentru a conlucra între ei. Este un motiv de satisfacție când observi că tot ceea ce le explici, după un test în care a apărut ceva greșit, se corectează la următorul! Fără prea multă vorbărie, fără prea multă presiune, doar din disciplină și mai ales valoare! Am văzut pase decisive pe ralațiile dintre atacanți în contextul în care, la primele teste, se putea observa obsesia fiecăruia dintre ei de a rezolva faza de unul singur! Cel puțin la ultimul meci, cu Craiova, s-a putut vedea materializarea conlucrării între vârfuri și finalizările apărute doar de la cel care a avut cea mai bună oportunitate de gol!” a spus Ciobanu.

Minusul văzut de antrenor

În contextul analizării jocurilor din acest stagiu, tehnicianul a vorbit și despre amărăciunea sa, faptul că echipa și primește goluri!

“Există și un minus, și nu unul mic de vreme ce aproape fiecare meci a consemnat gol sau goluri primite. Chiar dacă, până la final, Petrolul câștiga! Într-un singur joc nu am primit gol, cel de la Cheile Grădiștei, cu brașovenii de la Steagul Roșu! Mai avem două teste, miercuri cu lidera seriei a doua, Progresul Spartac Bucureşti și sâmbătă, în deplasare, cu colega de serie CS Aninoasa” a conchis Ciobanu.

Meciul de miercuri va debuta la ora 16:00 și va fi găzduit de arena Conpet din Strejnic.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor