logo
RNTV Live

Play the Summer la Ploiești Shopping City: pe 10 iunie, AMI va susține un concert electrizant sus pe terasa centrului comercial

concrt mall
Erika Stoica

Play the Summer la Ploiești Shopping City: pe 10 iunie, AMI va susține un concert electrizant sus pe terasa centrului comercial 

Ploiești, 8 iunie 2023 – Vara aceasta, Ploiești Shopping City aduce muzica, energia și distracția mai aproape de clienții săi. Pe 10 iunie, începând cu ora 20:00, terasa centrului comercial va găzdui primul concert electrizant al verii, sub conceptul PLAY THE SUMMER.

Ploiești Shopping City dă startul la energie și distracție în aer liber alături de AMI, una dintre cele mai iubite artiste din România. Sâmbătă, începând cu ora 20:00, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați sus pe terasă pentru reload cu distracție, muzică bună, cocktailuri energizante și apusuri colorate.

Intrarea este liberă pentru toți iubitorii de muzică, dar asta nu este tot! Participanții care își vor crea cont în aplicația SPOT în timpul concertului vor primi instant un premiu fresh de vară.

Astfel, Ploiești Shopping City devine vara aceasta locul urban în care te poți încărca cu energie, good food, good moods și apusuri colorate. Surprizele vor continua pe terasa centrului comercial cu o serie de concerte ale unor artiști români îndrăgiți. Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro.

AMI aduce hiturile ei de succes sus pe terasa Ploiești Shopping City

AMI este o artistă completă, remarcându-se atât prin talent muzical, dar și prin frumusețe și spontaneitate. Pe parcursul carierei sale, AMI a colaborat cu artiști faimoși din România, precum Grasu XXL, Dj Project, What’s Up, Florian Rus sau BUG Mafia. A câștigat aprecierea publicului și a profesioniștilor din industria muzicală și a obținut 4 premii pentru piesa “Deja-Vu”, în colaborare cu Grasu XXL.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor