logo
RNTV Live

Ploieștiul va găzdui una dintre cele mai importante manifestări culturale ale toamnei/VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștiul va găzdui una dintre cele mai importante manifestări culturale ale toamnei Este vorba mai exact despre Ploiești Jazz Festival. c se va desfășura în perioada 25-29 noiembrie 2020.

Evenimentul va fi deschis miercuri, pe 25 noiembrie, la ora 19.00, de Orchestra Simfonică a Filarmonicii ploieștene, aflată sub bagheta dirijorală a maestrului Sabin Păutza. Solistă va fi violonista Simina Croitoru„Piano Day”, este programat să aibă loc pe 26 noiembrie, îi va avea în prim plan de la ora 18.00 (prima parte) și de la ora 19.30 (partea a doua) pe Puiu PascuAdi StoenescuMircea TiberianMarius Vernescu și Sorin Zlat & Ploiești Jazz Trio.

Pentru ediția din acest an au fost pregătite și o serie de surprize, printre care se număra și expoziția de afise de colecție cu tema “50 de ani de jazz în Romania”, plus că un TIR se va plimba prin oraș cu o formatie ce va canta live timp de două ore.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/focar-de-coronavirus-la…/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor