logo
RNTV Live

Ploieştiul se schimbă “la faţă”!/GALERIE FOTO

pist-biciclete
Mihai Constantinescu

Ploieştiul se schimbă “la faţă”! Astfel, primăria Ploiești, prin S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. derulează, în această perioadă, o serie de activități menite să curețe, înfrumusețeze și să întrețină parcurile, scuarurile, aliniamentele stradale și spațiile verzi dintre blocuri.

În mai multe zone din oraş au demarat activităţile specifice de primăvară care presupun inclusiv plantări de flori. În plus, în mai multe zone au fost puse ghivece cu plante ornamentale.

De asemenea, municipalitatea a stabilit și efectuarea unor activități de refacere a pistelor de biciclete, dar și de recondiționare a mobilierului urban.

Periodic, angajații societății intervin pentru igienizarea lacului din incinta Parcului “Regele Mihai I al României”, dar și pentru salubrizarea și îngrijirea malurilor pârâului Dâmbu.

Recent, au demarat și lucrări de reamenajare a alveolelor și casetelor de pe aliniamentele străzilor municipiului Ploiești, acestea fiind decorate cu piatră naturală, care personalizează și delimitează estetic spațiile respective.

“Activitățile de înfrumusețare și îngrijire vor continua în municipiul nostru. Vă asigur că verific, zilnic, modul în care acestea se desfășoară. Spațiile verzi sunt importante, mai ales în contextul unei așezări urbane aglomerate, așa cum este orașul nostru, prin îmbunătățirea calității aerului și a gradului de confort pentru cetățeni.

Am solicitat operatorului S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L.asigurarea, într-un mod profesionist, a serviciilor de profil, prin introducerea unor elemente de decor noi și a unei perspective dinamice privind arhitectura peisagistică a orașului.  

Este important ca ploieștenii să se simtă bine în parcurile și zonele verzi din oraș, dar, totodată, trebuie să avem grijă și să menținem rezultatul acestui gen de lucrări, printr-un comportament procivic, civilizat” a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor