logo
RNTV Live

Ploieștiul se înfrumusetează. Ultimele lucrări/ FOTO

plantari-5
Mihai Constantinescu

Ploieștiul se înfrumusetează. Ultimele lucrări.

În această perioadă, angajatii SGU Ploiești derulează o serie de activități de reamenajare a perimetrelor verzi, din parcurile și grădinile publice ale municipiului, prin plantarea de material dendrofloricol de sezon, produs în serele și pepiniera societății.

În scopul imprimării unui aspect peisagistic deosebit, vor fi plantați aproximativ 4.500 butași de trandafir, material săditor nou, caracterizat prin forme și culori deosebite.

Totodată, în procesul de reamenajare a zonelor verzi vor fi folosite și alte specii de arbuști ornamentali, precum și pergole-suport, confecționate din lemn și oțel, de către personalul societății noastre.

Activitățile de plantare se desfășoară, în prezent, pe spațiile verzi din zonele Centrul Civic, Parcul Regele Mihai I al României, Parcul Mihai Viteazul, zonă verde Gral și vor continua, în perioada următoare, în toate zonele municipiului.

În același timp, angajații societății vor interveni în zona scuarelor din strada Găgeni (tronsonul Polux- Spital Județean) în scopul refacerii instalației de irigare prin repararea/înlocuirea tuturor elementelor deteriorate ale acesteia.

Introducerea de material săditor nou, în procesul de reamenajare a spațiilor verzi, reprezintă o preocupare permanentă a conducerii și a personalului societății noastre în sensul diversificării serviciilor peisagistice pentru a întruni aprecierea publicului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor