logo
RNTV Live

Ploieștiul riscă să rămână fără apă caldă pe perioada verii

întrerupăeră furnizare apă calda si caldură
Mihai Constantinescu

Ploieștiul riscă să rămână fără apă caldă pe perioada verii.

Contractul cu operatorul Veolia  Energie Prahova privind serviciul de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice, în municipiul Ploiești, expiră în data de 15 mai 2022.

Timpul rămas pentru finalizarea licitației este foarte scurt. Ploieștiul riscă să rămână fără apă caldă pe perioada verii.

În calitatea de lider, Consiliul Județean Prahova a fost singurul în măsură să demareze aceste proceduri. Din punctul de vedere al municipalității lucrurile merg destul de greu- De aceea, conducerea primăriei a convocat, conform statutului, AGA ADI Termie Prahova luni, 21 februarie 2022 la ora 16.00. Din păcate, ședința nu s-a putut ține. Singurii prezenți au fost reprezentanții primăriei Municipiului  Ploiești –  primarul Andrei Volosevici, alături de viceprimarii Magdalena Trofin și Daniel Nicodim.

Nu se pune problema ca alimentarea cu căldură în acest sezon sa fie în pericol, dar, se pare că lucrurile nu se mișcă în ritmul în care ar trebui. De mai bine de 8 luni de zile am transmis îngrijorarea mea atât la Consiliul Județean Prahova, cât și la Guvernul României și Ministerul Energiei. Dacă va fi nevoie să mergem în AGA sau în Comitetul Director, zi de zi. Vom face lucrul acesta. Nici o zi nu poate fi ratată pentru a pune la punct și a rezolva o dată pentru totdeauna această problemă. Pentru mine și sunt convins că și pentru colegii viceprimari și, clar, și pentru Consiliul Local Ploiești este inacceptabil ca să avem chiar și o zi lipsă apă caldă în oraș.a declarat primarul Andrei Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scandal-de-proportii-la-o…/

Vezi şi Vezi şi https://portal.republikanews.ro/masina-cazuta-in-rapa-acum-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor