logo
RNTV Live

Pista de atletism de lângă Sala Sporturilor din Ploieşti intră în reabilitare

pista_atletism
Dumitrescu Vlad

Pista de atletism situată în Parcul “Regele Mihai I” din Ploieşti, lângă Sala Sporturilor “Olimpia”, va fi modernizată, după ce în ultima vreme suprafaţa de contact se deteriorase vizibil. Joi au fost aduse în zonă granulele speciale care vor fi folosite pentru pavarea pistei.

Reprezentanţii Primăriai Ploieşti au anunţat că vor începe lucrările de refacere a pistei de atletism de lângă Sala Sporturilor. Lucrările vor fi realizate prin intermediul unei sponsorizări din partea Artsani.

După ce, zilele trecute, pista a fost decopertată, joi au fost aduse în zonă elementele necesare pentru turnarea noului strat. Sunt zece saci mari, umpluţi cu granule ca de cauciuc, care urmează să fie aşternute pe pista de atletism şi care, odată intrate în contact cu o substanţă specială, practic se topesc şi acoperă uniform întreaga pistă, creând o membrană uniformă, antitraumă. Luni e aşteptată începerea turnărilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor