logo
RNTV Live

Ploieştiul poate fi făcut “lună” în acest week-end. Alătură-te şi tu proiectului “Let’s do it, Ploiești!”

"Let's do it, Ploiești!" "Let's do it, Ploiești!"/ sursă foto "Let's do it, România!"
Mihai Constantinescu

“Let’s do it, Ploiești!”

Ploieştiul poate fi făcut “lună” în acest week-end. Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, adresează cetățenilor municipiului Ploiești invitația de a face parte din echipa locală de acțiune pentru “Let’s do it, Ploiești!”, ce se va desfășura mâine, 14 octombrie 2017.

Prin acest proiect se doreşte mobilizarea autorităților, a societății civile, a companiilor private și a mass-mediei pentru curățarea arealelor naturale din jurul localității, alături de reciclarea a cel puțin 30% din numărul de saci strânși.

Acţiunea va începe la ora 13.00 .Voluntarii vor fi transportați cu autobuzele SC TCE SA către zonele propuse pentru curățenie în campania “Let’s do it, Ploiești!”, locul de întâlnire al voluntarilor fiind stabilit la Sala Sporturilor Olimpia.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/guvernul-a-alocat-fonduri-suplimentare-pentru-programul-rabla-clasic-si-pentru-noul-program-ro-la/

La nivelul municipiului Ploiești au fost identificate următoarele zone în care pot acționa voluntarii înscriși pentru colectarea deșeurilor abandonate:

  • Zona 1 – Transfornatorului – str. Livezilor;
  • Zona 2 – Tinerimii – Str. Pictor Rosenthal – Str. Diaconul Coresi;
  • Zona 3 – București – Pod Tătărani.

Înscrierea în echipă se poate realiza prin intermediul organizatorului la adresa de mail florentinapantilimon@letsdoitromania.ro și în data desfășurării acțiunii.

Let’s do it, Romania a reușit implicarea a peste 1.100.000 de voluntari în 7 ani de activitate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor