logo
RNTV Live

Ploieştiul, noul Vest Sălbatic. Mascaţii prahoveni au intrat în forţă peste mai mulţi suspecţi de furturi

furturi
Mihai Constantinescu

Percheziţii la persoane bănuite de furturi. Unul dintre ei, prin în flagrant

Ploieştiul, noul Vest Sălbatic. Mascaţii prahoveni au intrat în forţă peste mai mulţi suspecţi de furturi

Oamenii legii au reușit ieri prinderea în flagrant a unui bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi. În această dimineață, au efectuat 4 percheziții la domiciliile unor suspecți în aceeași cauză.

Bărbatul prin în flagrant este un ploieștean, în vârstă de 30 de ani. Ieri ar fi dat două lovituri una după alta. Întâi ar fi sustras suma de 50 de lei din cabina unui autocar staționat într-o benzinărie din Ploiești, profitând de ușa lăsată neasigurată de către conducătorul auto.

Ulterior, spărgând geamul unui autoturism, ar fi sustras un rucsac, în care se aflau un laptop, un notebook, două telefoane mobile, bonuri alimentare în valoare de aproximativ 6.000 de lei, precum și un portofel ce conținea suma de 700 de lei, carduri bancare și documente.

După comiterea acestui furt, s-a urcat într-un autobuz, la coborârea din mijlocul de transport în comun fiind interceptat de polițiști și condus la sediu pentru audieri. Asupra lui au fost găsite toate bunurile ce par proveni din infracțiunile mai sus menționate.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/prahovaa-devenit-o-jungla-politistii-tot-mai-ingroziti-de-ce-gasesc-pe-sosele/

Ce au descoperit mascaţii în urma percheziţiilor

În acestă dimineaţă mascaţii au organizat 4 percheziţii domiciliare. Trei în Ploiești și una în Urlați, la locuința persoanei depistate, precum și la alte trei persoane bănuite în aceeași cauză.

Există unele indicii cum că  aceştia sunt implicaţi îm mai multe spargeri de auto şi societăţi comercile, dar şi de furturi din buzunare, toate date în Ploieşti şi în localităţi din apropiere. Aceştia ar fi început să acţioneze de la sfârşitul anului trecut

Prejudiciul creat se ridică la valoarea de la aproximativ 30.000 de lei.

În urma desciderilor de astăzi au fost ridicate  mai multe telefoane mobile, precum și diverse sume de bani (1.000 de euro și 2.400 de lei).

3 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

Pentru mai multe ştiri,vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor