logo
RNTV Live

Și-a ucis FRATELE pentru o moștenire! » „Și-a meritat soarta!”

WhatsApp-Image-2023-03-12-at-12.25.53-1024×540
Ștefan Petre

O crimă în familie care s-a produs în acest weekend a zguduit comunitatea dintr-o micuță localitate din județul Arad. Un bărbat de 46 de ani și-a ucis fratele din cauza unei moșteniri.

O ceartă plecată de la un subiect comun în satele românești – o moștenire – s-a soldat cu o tragedie, în județul Arad. Un bărbat de 46 de ani și-a ucis fratele cu șapte ani mai tânăr, notează Fanatik.

Scandalul care s-a încheiat cu o crimă

Grozăvia s-a petrecut în comuna Neudorf, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Disputa dintre cei doi frați a pornit de la o ceartă pe avere. Din informațiile presei locale (citate de sursă), se pare că fratele mai mare s-a temut că mezinul ar urma să primească moștenire casa părintească. Ucigașul a tăbărât pe fratele său, în vârstă de 39 de ani, cu pumnii și picioarele, iar mai apoi a folosit un par pentru a-l lovi până acesta și-a dat ultima suflare.

Rudele și cunoscuții spun că, pe lângă subiectul legat de avere, un rol important în această poveste tragică l-a avut și alcoolul. Problema a fost alcoolul” afirmă fosta soacră a ucigașului, care spune că bărbatul a mai avut episoade violente în trecut, tot pe fondul consumului de alcool.

„Eu m-am înțeles bine cu el, mă ajuta, dar nu s-a înțeles cu nimeni din familia lui. A fost un copil foarte bun, harnic, cu omenie, dar băutura l-a stricat.

Îmi pare foarte rău pentru el, e tatăl nepoților mei, dar ăsta e adevărul, băutura l-a stricat”, spune fosta soacră a suspectului pentru Aradon.

Suspectul crimei nu regretă gestul comis: ”Și-a meritat soarta!”

Șocant este faptul că, în ciuda gestului extrem, bărbatul din județul Arad nu regretă crima comisă. Ba dimpotrivă, acesta a spus în fața procurorilor că fratele său și-a meritat soarta tragică de care a avut parte, scrie Fanatik.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad care a preluat acest caz a afirmat că autorul crimei a recunoscut fapta și nu pare să regrete deloc ce a făcut.

„A fost o dispută pentru avere, între doi frați. Unul dintre ei nu era mulțumit de comportamentul celuilalt. Cel de 46 de ani i-a aplicat foarte multe lovituri fratelui său de 39 de ani, pe motiv că acesta ar fi putut moșteni averea. Criminalul a spus că nu regretă nimic.

Am stat toată noaptea cu el la audieri, nici măcar un moment nu a avut sentimentul de regret față de comiterea faptei. A spus că nu regretă, a zis că fratele său și-a meritat soarta”, a povestit procurorul Pavel Palcu.

Vecinii celor doi frați spun că aceștia se certau mereu din cauza cauza averii. În plus, Ilă și Petre mai erau uniți de un numitor comun, în afară de subiectul legat de moștenire. E vorba de consumul de alcool.

UPDATE (Special Arad): Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a admis propunerea de arestare preventivă a bărbatului în vârstă de 46 de ani, înaintată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia Tribunalului Arad poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor