logo
RNTV Live

Ploieştiul, mai curat! Vezi ce s-a făcut în acest sens/ FOTO

masina-2
Theo Tănăsescu

Ploieştiul, mai curat! Vezi ce s-a făcut în acest sens. Au fost achiziţionate utilaje destinate realizării activităților de curățenie a sectoarelor verzi din municipiu.

La începutul acestei săptămâni, au fost introduse, în circuitul de producție, 4 mașini de măturat stradale care vor contribui la întreținerea eficientă a curățeniei aleilor din parcurile și grădinile publice, administrate de către SGU Ploieşti..

“Pe această cale, reamintim ploieștenilor faptul că, nu putem avea un oraș curat și civilizat fără aportul lor la acest demers. Astfel, îndemnăm cetățenii să depoziteze gunoiul în recipientele destinate acestui scop și nu pe spațiile verzi ale orașului.

Totodată, precizăm faptul că, fondurile necesare achiziției provin din sumele aferente majorării capitalului social al societății și reprezintă contribuția municipalității, având ca obiectiv îmbunătățirea serviciilor prestate în interes public.”, au menţiont reprezentanţii SGU Ploieşti.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/zeci-de-controale-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor