logo
RNTV Live

Decizie surpriză! De cine vrea să scape primarul Adrian Dobre

rnews

Primarul Adrian Dobre a luat o decizie care a stârnit un val de tensiuni  și nemulțumiri în Primăria Ploiești.

Edilul schimbă organigrama instituției, în dorința de a scăpa de șase directori aflați la conducerea unor direcții din subordinea Primăriei. Printre ei, și directorul Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu. Mai exact, femeia care a fost arătată cu degetul pentru refuzul sistematic de a debloca anumite plăți. Plăți care au dus aparatul administrativ în colaps financiar.

Cei șase directori sunt, se pare incomozi atât primarului Dobre, cât și city managerului Teodora Marin, dar și consilierului edilului, Eugen Prună. Soluția găsită – desființarea posturilor prin modificarea organigramei Primăriei.

Concret, posturile  de conducere din cadrul Direcției de Patrimoniu, Direcției Economice, Direcției Tehnic Investiții și Direcției Comunicare, Relații Publice o să dispară. Urmează să fie create noi structuri la conducerea cărora vor ajunge persoanea greate de Primăria Ploiești.

Printre persoanele agreate se numără și Sorina Șom, fost director al Direcției Tehnic Investiții.

Cine este Sorina Șom?

Este acel funcționar public considerat vinovat de pierderea fondurilor de la Ministerul Dezvoltării, fonduri accesate prin programul PNDL. Șom este persoana care a tratat cu superficialitate trimiterea documentației necesare către Minister.

Actele au fost trimise la un număr de fax greșit și prin poștă, fără confirmare de primire. Documentele au ajuns, într-un final, la MInisterul Dezvoltării, însă cu trei zile întârziere, motiv pentru care Ploieștiul a pierdut finanțarea.

Lista neagră a primarului Adrian Dobre

Revenind la modificările de organigramă, pe lângă Nicoleta Crăciunoiu, mai sunt vizați Carmen Daniela Bucur și directorul adjunct Florin Tăbârcă ( Direcția Patrimoniu), Mihaela Iamandi  și directorul adjunct Mădălina Crăciun ( Direcția Tehnic Investiții) și directorul Alina istrătescu ( Direcția Comunicare și Relații Publice).

Cei doi viceprimari ai Ploieștiului, Cristian Ganea și George Pană, nu au fost, se pare, consultați pe marginea acestor modificări. Ambii au fost suprinși de decizia primarului Dobre.

                      Cristian Ganea, viceprimar Ploiești

 Nu am fost consultat nici eu, nici viceprimarul Pană. Ce pot să comentez? Deocamdată, este o decizie unilaterală. Trebuie să stăm de vorbă să aflăm și noi care sunt motivele. Dacă ele sunt unele întemeiate, vom vota în consecință, dacă nu, nu. Oricum, trebuie să treacă prin Consiliu toată povestea.

sursa – deprahova.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor