logo
RNTV Live

Ploieştiul, mai bogat cu 80 de milioane de lei. Consilierii locali se mobilizează

sedinta CL 4
Mihai Constantinescu

Ploieştiul, mai bogat cu 80 de milioane de lei. Consilierii locali se mobilizează

Aproximativ 81 de milioane de lei. Aceasta este suma pe care Primăria Ploieşti (prin intermediul Serviciului Public Finante Locale Ploiesti) o are de încasat în urma procesului cu  societatea Telekom.Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea eşalonarii pe durata celor 24 de luni va fi supus votului în Şedinta Extraordinară a Consiliului Local de astăzi.

Consilierii PNL fac apel către toate partidele să susţină HCL prin care Primăria Ploieşti va primi peste 80 milioane de lei. Din această sumă, 35 milioane lei trebuie să fie încasată până la sfârsitul acestei luni, diferenţa urmând să fie plătită în tranşe egale pe parcursul a 24 de luni.

Acceptarea reeşalonarii ar reprezenta o “gură de oxigen” pentru bugetul local care, altfel, se va afla într-un mare impas în a plăti pana la sfarsitul anului cheltuielile datorate pentru asigurarea serviciilor publice (salubritate, DDD, iluminat, termie , transport in comun, etc.) şi investiţii, cred consilierii PNL.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-un-oras-din-prahova-se-transforma-intr-un-loc-de-vis-cu-fonduri-europene/?fbclid=IwAR1Z7J905lEbZcksGw82m-z24nLt5l1TNbieWJX3nSHzsdrrsOMujLHk1QQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor