logo
RNTV Live

Organizația PNL care îi oferă sprijin lui Grindeanu! Ce trebuie să facă premierul în schimb

sorin-grindeanu_1-465×390 (Large)
Ciprian Radu

O declarație mai puțin obișnuită vine din partea liderului PNL Iași, Marius Bodea.

Acesta îi oferă sprijin premierului de care greii PSD vor acum să scape. Îi cere, în schimb, alocarea de fonduri pentru autostrada care să lege Iașiul de Târgu Mureș.

Bodea precizează și că Grindeanu a alocat pentru județul Teleorman, fieful lui Dragnea, mai mulți bani decât întregii regiuni Nord-Est.

Deputatul liberal Marius Bodea îi critică și pe șefii PSD Iași, Mihai Chirica și Maricel Popa, despre care spune că „trăiesc numai din răfuielile politice, în timp ce Iaşul e izolat de guvernarea PSD”.

„De 25 ani, politicienii de la Bucureşti ne servesc circ pentru a ne ţine atenţia ocupată. În tot acest timp, Iaşul şi Regiunea de Nord-Est au rămas izolate, subdezvoltate, fără o cale de acces către vestul României şi Europei. Cred că trebuie să profităm de orice situaţie pentru a recupera acest handicap care ne separă din ce în ce mai abrupt de restul ţării. De aceea, le cer domnului Chirica şi parlamentarilor PSD responsabili să profite de „fereastea de oportunitate” şi să îi ofere sprijin prim-ministrului Grindeanu ÎN SCHIMBUL alocării de fonduri pentru autostrada Iaşi-Tg. Mureş”, declară Marius Bodea, într-un comunicat de presă.

„Deja prea mult regiunea noastră a îndurat umilinţa celor de la Bucureşti, prin alocări derizorii de fonduri. Îi reamintesc domnului Chirica că acelaşi prim-ministru Grindeanu a alocat pentru investiţii în Regiunea de Nord-Est MAI PUŢINI BANI decât a alocat în judeţul baronului Dragnea. Îi reamintesc domnului Chirica că acelaşi prim-ministru Grindeanu a alocat în judeţul său natal, Timiş, peste 800 mil. lei în investiţii în infrastructura de drumuri, pe când Iaşul a primit 0 lei pentru şoseaua de centură a oraşului! Trebuie să fim pragmatici, să acţionăm pragmatic. Eu voi vota împotriva unei moţiuni dacă prim-ministrul Grindeanu îşi reevaluează atitudinea faţă de Iaşi şi regiunea noastră”, a mai spus deputatul PNL.

Digi 24

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor