logo
RNTV Live

PLOIEŞTI: Vezi care sunt blocuri ce vor fi dezinfectate astăzi

ab194781-50e1-4839-ac7c-2b4434dd87c8
Mihai Constantinescu

PLOIEŞTI: Vezi care sunt blocuri ce vor fi dezinfectate astăzi

Dezinfectarea blorurilor din Ploieşti continuă astăzi cu cele din  zona de Nord a municipiului. Este vorba despre cele de pe străzile Constantin Brezeanu, Intrarea Grindului, str. Predeal, str. Andrei Mureșeanu, str. Târnavei, str. Trotuș, str. Cibinului, Șos. Nordului, Intrarea Castor, Intrarea Polux, str. Găgeni. Dezinfectarea se va realiza între orele 10.00-17.00.

Municipalitatea va derula, periodic, prin operatorul S.C. Coral Impex S.R.L., acțiuni de dezinfectare la nivelul asociațiilor de proprietari, aflate pe raza municipiului Ploiești.

Substanța utilizată în cadrul acestor lucrări  este pe bază de peroxid de hidrogen și este avizată de Ministerul Sănătății. Aceasta poate fi ușor iritantă asupra epidermei și ochilor astfel că. Cetățenii nu trebuie să stea în aria de pulverizare a produselor.

De menţionat este că după minim 1 oră de la terminarea tratamentului de dezinfecție, beneficiarii acestui serviciu au obligația de a aerisi spațiile care au fost supuse tratamentelor, timp de minim 1 oră. De asemenea, copiii, persoanele în vârstă sau bolnave, animalele și în special persoanele cu probleme respiratorii sau astmatice sunt rugate să circule numai după 2 ore de la efectuarea serviciului de  dezinfecție.

În cazul nerespectării recomandărilor, Primaria Municipiului Ploiești și S.C. Coral Impex S.R.L. vor fi absolvite de orice responsabilitate pentru eventualele incidente.

Totodată, municipalitatea ploieșteană roagă asociațiile de proprietari să asigure accesul în casa scării pentru a se executa serviciile respective  în condiții optime, iar un reprezentant al blocului să confirme prestarea acestora.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sisteme-profesionale-de-nebulizare/?fbclid=IwAR2TaOtkfUHBYHmGq1X3bHhR2z-R_v_x4O9pgAt2Qvr8G2cXKTPTyOrcm1c

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-ploiesti-dezinfectia-strazilor-se-face-si-pe-timp-de-zi/?fbclid=IwAR2E0SQFKQFikAK2hsB1WAalbSZ36xiHUIHccW7Jt-t2SLXw-tSoMzTrjKM

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor