logo
RNTV Live

Alertă în Prahova. Oamenii legii trag un semnal de alarmă! Toți părinții ar trebui să știe!

trafic internaţional de droguri
Mihai Constantinescu

Alertă în Prahova. Oamenii legii trag un semnal de alarmă! Toți părinții ar trebui să știe! Consumul de droguri devine o obi;nuință și în județulnostru.

În cadrul festvalurilor care au avut loc în week-end, în județul nostru, Holiday Mood Delirium și Mountain Vibe, care s-au desfășurat în stațiunea Azuga și în comuna Teișani. au fost efectuate peste 1000 de testări cu aparatele Etilotest și peste 50 cu cele DrugTest.

Astfel, în cazul acestor activități au fost aplicate 730 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 249.000 de lei.

De asemenea, au fost controlate zeci de persoane. La 23 dintre acestea au fost constate nereguli, fiind găsite și ridicate în total circa 10 gr. cannabis, 10 gr. ciuperci halucinogene, 1 joint, 2 gr. amfetamină, 1 gr. MDMA Cristal, 3 cp. MDMA, 3 gr. ketamină, 2 gr. cocaină, 1 grinder, dar și mai multe obiecte folosite la consumul drogurilor.

Cu ocazia controalelor, au fost efectuate 12 constatări ale unor infracțiuni de deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, în incinta de desfășurare a festivalului din stațiunea Azuga.

În urma activităților desfășurate, 7 persoane au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial Ploiești, pentru audieri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor