Ploieşti. Un politist aflat în timpul liber a prins un tâlhar imediat ce s-a năpustit asupra unei femei

sursă foto Monitorul de Cluj

Prins după ce a tâlhărit

Ploieşti. Un politist aflat în timpul liber a prins un tâlhar imediat ce s-a năpustit asupra unei femei

Scene terifiante s-au petrecut ieri după amiază în Ploieşti, în jurul orei 18.30. O femeie de 80 de ani era cu soţul ei când un necunoscut i-a smuls lănţicul de la gât.

Aceştia se aflau pe strada Popa Farcaş când de ei s-a apropiat din sens opus un tânăr care s-a năpustit asupra femeiei , i-a smuls lânţicul şi apoi a fugit

În zonă, se afla în timpul liber agentul șef adjunct de poliție TUDOSE ADRIAN din cadrul “Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”are, fără ezitare a pornit în urmărirea acestuia, reușind să-l imobilizeze în scurt timp și să-l predea echipajului sosit la fața locului.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Totodată, tânărul în vârstă de 20 de ani din municipiul Buzău, domiciliat fără forme legală în municipiul Ploiești, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Vezi şi https://republikanews.ro/atentie-ploiesteni-anunt-important-pentru-cei-care-vor-o-locuinta-sociala/?fbclid=IwAR1pq4ZgmlP5gyDGRfqp09uM6r0VoTyFHm9H8d2rI2JHINDzxAArVcQ3Z8E

foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here