logo
RNTV Live

Atenţie ploieşteni! Anunţ important pentru cei care vor o locuinţă socială

sursă foto ph.online.ro
Mihai Constantinescu

Atenţie ploieşteni! Anunţ important pentru cei care vor o locuinţă socială

Primăria Ploieşti, prin Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti, aduce la cunoştinta tuturor cetăţenilor care figurează în evidenţele Serviciului Locuinţe Sociale cu dosare în vederea obţinerii unei locuinţe sociale sau locuinţe destinate chiriaşilor proveniţi din imobilele care au făcut obiectul legilor proprietăţii ca acestea trebuie actualizate până în data de 22.11.2019,în vederea înscrierii în lista cu ordinea de prioritate privind locuinţele sociale, respectiv listele cu ordinea de prioritate privind chiriaşii evacuati din imobilele care au făcut obiectul legilor proprietăţii, valabile pentru anul 2020.

Data de 22.11.2019 este si termenul limită pentru primirea dosarelor noi în vederea înscrierii lor în listele cu ordinea de prioritate valabile pe anul 2020.

Documentele vor fi depuse la sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti – Serviciul Locuinţe Sociale, situat în Ploieşti, str. Piaţa Eroilor, nr. 1A.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor