logo
RNTV Live

Ploieşti: Un bărbat a fost acroşat cu maşina fiului său după o tamponare în sensul giratoriu

a adormit la volan medicală sursă foto ziuadevest.ro
Mihai Constantinescu

Tamponare în sensul giratoriu. Un bărbat a fost acroşat

Ploieşti: Un bărbat a fost acroşat cu maşina fiului său după o tamponare în sensul giratoriu.

Tamponare în sensul giratoriu şi un bărbat rănit! S-a întâmplat cu câteva clipe în urmă în sensul giratoriu de la Catedrala Sfântul “Ioan Botezătorul”din Ploieşti.

Potrivit primelor date primite prin apelul unic 112, se pare că după tamponare, un conducător auto dorind să scoată mașina pe margine l-a acroșat pe tatăl său.

Vom reveni

UPDATE

“Din primele verificări, se pare că, pe fondul neacordării de prioritate, a avut loc o tamponare între două autovehicule, care circulau în sensul giratoriu din fața Catedralei Sf. Ioan din Ploiești. În timp ce efectua manevre pentru a scoate autoturismul în afara părții carosabile, conducătorul unuia dintre auto implicate, un tânăr de 26 de ani, a acroșat pasagerul care tocmai coborâse din respectivul autovehicul. Victima, un bărbat de 54 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, rănit ușor, la prima vedere.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, anunta reprezentanţii IJP Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor