logo
RNTV Live

Ploiești TV revine cu o nouă grilă de programe

Theo Tănăsescu

Începând de ieri, Ploiești TV revine cu o nouă grilă de programe. Emisiuni în direct, producții care abordează teme din diverse domenii și mai ales un jurnal de știri echilibrat, cu subiecte care te vor ține la curent cu cele mai noi informații, sunt doar o parte dintre modificările stabilite de postul nostru. Cum ne dorim să fim aproape de prahoveni, i-am întrebat și pe aceștia ce-și doresc să vadă la Ploiești TV, singura televiziune locală din județul Prahova.

După o pauză de o săptămănă, Ploiești Tv revine cu o nouă grilă de programe.

Emisiuni în direct, producții care abordează teme din diverse domenii și mai ales un jurnal de știri echilibrat, cu subiecte care te vor ține la curent cu cele mai noi informații.

Ecaterina Petrache,  Monica Marin, Marius Visarion, Bogdan Enache, Daniel Costache, Cristi Georgescu, Vlad Mateescu, Daniel Dimache si Cristian Anghelescu , sunt realizatorii care vor căuta raspunsuri pentru întrebările și problemele dumneavoastră.

In orice moment vrem sa cunoastem problemele cu care va confruntati zilinic, iar grijile cotidiene sunt preocuparile noastre.  Orice informatie ce poate deveni o stire ne-o puteti semnala aplicatia Whatsapp la numărul de telefon 079000012, iar unul dintre reporterii nostri vă va contacta în cel mai scurt timp.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor