Ploiești Shopping City va găzdui o nouă ediție a competiției de șah rapid, eveniment care face parte din cadrul programului național Șah în Școală. Toți copiii și tinerii pasionați de jocul minții sunt invitați pe 9 iunie în intervalul 9:15 – 14:00, în zona foodcourt a centrului comercial.

Programul Șah în Școală este o inițiativă educațională organizată la nivel național, prin care se organizează sesiuni de antrenament pentru toți elevii care își doresc să se pregătească pentru concursurile de șah la nivel național și internațional. În același timp, programul încurajează elevii să-și dezvolte abilitățile și să învețe mișcări strategice de șah. Competițiile se desfășoară, atât în școli, cât și în afara acestora, în spații neconvenționale.

Competiția de la Ploiești Shopping City va include patru turnee, destinate diferitelor categorii de vârstă și niveluri de pregătire:

Turneul A: destinat jucătorilor legitimați din ciclul gimnazial și liceal cu trimitere spre omologare FIDE.

Turneul B: destinat jucătorilor legitimați din ciclul primar și grădiniță cu trimitere spre omologare FIDE.

Turneul C: destinat jucătorilor nelegitimați din ciclul gimnazial și liceal.

Turneul D: destinat jucătorilor nelegitimați din ciclul primar și grădiniță.

Ritmul de joc va fi de 6 runde, 10 minute și 5 secunde/mutare pentru fiecare jucător.

Arbitrii competiției sunt: Radu-Cătălin Chirilă, arbitru internațional și Dariana-Gabriela Didiliuc, arbitru FIDE.

Înscrierile se pot face la organizator, accesând site-ul oficial,  până la ședința tehnică care va avea loc duminică, 9 iunie, la ora 9:15.  

Câștigătorii competiției alături de restul participanților vor fi premiați cu vouchere din partea Ploiești Shopping City.

Mai multe informații despre programul național se găsesc pe pagina de Facebook a proiectului.

Competiția este organizată de către Asociația Județeană de Șah Prahova, în colaborare cu Clubul Sportiv Universitar Ploiești, Clubul Sportiv Gambitul Damei Iași și Grupul Observatorul Prahovean, având sprijinul Ploiești Shopping City.

***

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.  

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *