logo
RNTV Live

Ploiești Shopping City va dona tablete pentru educație online, în cadrul programului RECICLEAZĂ O POVESTE

Recicleaza o poveste_600x900px
rnews

În perioada 8 – 24 decembrie, Ploiești Shopping City în parteneriat cu Carrefour Ploiești Shopping City și asociația E-CIVIS organizează cea de-a șasea ediție a programului RECICLEAZĂ O POVESTE. Inițiat în 2018, programul încurajează clienții să doneze cărțile vechi și deteriorate în schimbul unui voucher de reducere de 30 – 50% pentru achiziționarea de cărți noi în hipermarketul Carrefour Ploiești Shopping City.

Pentru a se înscrie în program, o persoană poate aduce maximum trei cărți vechi pe zi, iar pentru fiecare dintre cele trei cărți vechi va primi câte un voucher de reducere. Reducerea înscrisă pe voucher este de 30% sau de 50%. Reducerile pot fi folosite simultan, fiecare pentru categoria de carte selectată, însă nu cumulat. Standul de colectare este situat in zona Info Point din interiorul centrului comercial. Regulamentul complet al campaniei aici.

În cadrul acestei editii, pentru fiecare 10 cărți predate, Ploiești Shopping City va dona o tabletă complet echipată unui copil nevoiaș din comunitatea prahoveană. În acest fel, școala devine o poveste cu final fericit și pentru copiii care nu au acces la tehnologie.

Această componentă de responsabilitate socială vine ca răspuns la noile nevoi ale copiilor din întreaga țară, în contextul derulării cursurilor școlare în sistem preponderent online. Tabletele model Allview, care vor fi donate, conțin peste 80 de aplicații educaționale, grupate pe 10 categorii, și cartelă de internet.  

Platforma #ResponsiblyTogether

Toate proiectele de responsabilitate socială ale Ploiești Shopping City sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Platforma „Responsabili, Împreună” reprezintă angajamentul brand-ului Ploiești Shopping City de a se implica activ în societate,  reunind  toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului. Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/   și pe pagina de Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor