logo
RNTV Live

Ploiești Shopping City găzduiește pe 11 iunie a doua ediție din programul național Șah în școală

Sah in scoala si in Mall
Erika Stoica

Ploiești Shopping City găzduiește pe 11 iunie a doua ediție din programul național Șah în școală

Ploiești Shopping City va găzdui până la finalul anului 2023 mai multe competiții de șah rapid pentru copii, în cadrul programului național Șah în școală. Astfel, duminică 11 iunie, de la ora 10:00, centrul comercial organizează în zona food court a două competiție din cadrul programului educativ.

Competiția este organizată de Asociația Județeană de Șah Prahova, Clubul Sportiv Universitar Ploiești, Clubul Sportiv Gambitul Damei Iași, cu sprijinul Ploiești Shopping City.

Șah în școală este un program educativ național, prin care organizatorii își propun să realizeze cât mai multe competiții de antrenament pentru elevi, în vederea pregătirii lor pentru concursuri naționale și internaționale de șah, dar și pentru a-i încuraja să abordeze acest sport al minții și să-l ducă la nivel de performanță. Programul presupune competiții de antrenament atât în școală, cât și în afara acesteia, în spații  neconvenționale.

Competiția care va avea loc la Ploiești Shopping City va avea patru turnee, destinate diferitelor categorii de vârstă și nivel de pregătire:

Turneul A este destinat jucătorilor legitimați din ciclul gimnazial și liceal cu trimitere spre omologare FIDE.

Turneul B este destinat jucătorilor legitimați din ciclul primar și grădiniță cu trimitere spre omologare FIDE.

Turneul C este destinat jucătorilor nelegitimați din ciclul gimnazial și liceal.

Turneul D este destinat jucătorilor nelegitimați din ciclul primar și grădiniță.

Ritmul de joc va fi de 6 runde, 10 minute + 5 secunde/mutare pentru fiecare jucător.

Înscrierile se pot face până la ședința tehnică, la organizator, prin intermediul site-ului https://chess-results.com/fed.aspx?lan=27&fed=ROU. Evenimentul se va desfășura în zona mezanin din food court a Ploiești Shopping City, iar taxa de participare este 80 de lei.  Câștigătorii competiției, dar și restul participanților, vor primi premii din partea Ploiești Shopping City.

Mai multe informații despre programul național se găsesc pe pagina oficială de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/sahinscoala.ro/.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor