logo
RNTV Live

Elevii din localitățile rurale din România vor primi microbuze electrice

8e082b2f-9138-4f1f-82ca-be240552d317
Pantazi Bianca

Ministerul educației anunță că, pentru elevii din localitățile rurale din România, o să ajungă anul acesta 3.200 de microbuze electrice, programul urmând a fi finanțat din PNRR, informează News.ro.

Ministerul educației a anunțat joi ”Astăzi, Ministerul Educaţiei a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Programului naţional «Microbuze electrice pentru elevi»”.

Scopul programului este facilitarea transportului pentru elevii din zonele cu acces redus, localitățile izolate, dar și periurbane, pentru a asigura dreptul la educație tuturor elevilor din România, a precizat sursa citată.

Programul este finanţat prin Investiţia 10 – Dezvoltarea reţelei de şcoli verzi şi achiziţionarea de microbuze verzi, din Planul Naţional de Redresare şi Rezlienţă (PNRR).

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Mai multe informații găsiți aici Ministerul Educaţiei: 3.200 de microbuze electrice pentru elevi o să ajungă anul acesta în localităţile rurale din România (g4media.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor