Ploiesti: Scandal monstru după ce s-au îmbătat turtă

sursă foto ziare.com

Ploiesti: Scandal monstru după ce s-au îmbătat turtă

Scandal monstru în prima zi de Paşte!. Mai mulţi bărbaţi dintr-un cartier din Ploieşti s-au îmbătat bine după care au pornit scandalul. Nu s-au oprit din cate de le de violenţă şi injurii până nu au intervenit forţele de ordine. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 21 30.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, aceștia intervenind pentru aplanarea conflictului.

Cu această ocazie au fost conduși la sediul poliției 4 bărbați. Au recunoscut că au avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, 2 dintre aceștia fiind sancționați contravențional conform lg. 61/91, cu amendă de 500 de lei fiecare, ceilalți 2 cu câte 2.000 de lei pentru încălcarea măsurilor impuse prin O.M.3/2020.

Totodată, în cauză a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și dispunerii măsurilor legale.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-ploiesti-despre-ritualurile-si-traditiile-ortodoxedaca-eu-scot-boxele-pe-balcon-vine-politia-sa-ma-amendeze-vineee/?fbclid=IwAR23S883yBFbx4HXyKs90Ah0pzJ5VYhLc2ZBovi49zOC5E4uziXy3hUdS5c

Vezi şi https://republikanews.ro/ministerul-sanatatii-a-aprobat-cresterea-numarului-de-persoane-testate/?fbclid=IwAR2GG5vGZojvYY2ycQ5azFn7AtxtaVHd2i9jTLK4rQy1Qe59_Crm64P9Ht8

Vezi şi https://republikanews.ro/upg-ploiesti/?fbclid=IwAR0mL0qniRuaGVXLQ3Ua2YqZyjjGhCSH-_SfDBuRm4y96IdcEyYhl_Cmp_A

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here