Ploieşti: Percheziţii la ghicitoare pentru înşelăciune. Nu au ghicit ce le aştepta!

ghicitoare Percheziţii la mai multe ghicitoare Mai multe ghicitoare au ajuns în atenţia oamenilor legii. Sunt  bănuite de săvârșirea de înșelăciuni / sursă foto Ziarul Clujean

Ploieşti: Percheziţii la ghicitoare pentru înşelăciune. Nu au ghicit ce le aştepta!

Cu vorbele la ele, mai multe tinere din Ploieşti, cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani, au reuşit să păcălească zeci de persoane spunându-le că le ghiceşte viitorul. Totul a mers ca pe roate încă din 2017.

Profitau de naivitatea celor care credeau că le poate prezice viitorul cu ajutorul bijuteriilor de aur pe care le aveau clienţii lor. Numai că se alegeau decât cu dezamăgire şi cu bijuteriile furate.

Astăzi, locuinţele bănuitelor au fost precheziţionate centimetru cu centimetru  de către oamenii legii.  8 percheziții domiciliare au fost efectuate. 10 persoane au fost conduse la sediul poliției cu mandate de aducere.

În urma probatoriului administrat, față de cele trei suspecte a fost pusă în mișcare acțiunea penală  și s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahovaau-fost-confirmate-noi-cazuri-de-gripa-o-persoana-a-decedat/

Vezi şi https://republikanews.ro/exclusiv-fotopovestea-incredibila-a-femeii-ajunsa-in-fata-mortii-care-acum-este-inspiratie-pentru-zeci-de-tinere-prahovencele-in-delir-dupa-fix-la-fix-cu-bote/?fbclid=IwAR0x-NYCUGPt65WjhN7ByWTmoy9Bcf1zW9p1jR5c-w34L1XqZbG2tf98wUM

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here