logo
RNTV Live

Ploieşti: Încep înscrierile pentru concursul “Cel mai frumos bloc”

sursa foto 9 AM
Mihai Constantinescu

Ploieşti: Încep înscrierile pentru concursul “Cel mai frumos bloc din municipiu”

Pregătirile pentru  a doua ediţie a concursului „Cel mai frumos bloc din municipiul Ploieşti” sunt în toi.

“În urma aprobării în Consiliul Director al UAP Prahova și în baza parteneriatului cu Regia Autonomă a Serviciilor Publice Prahova, odată cu sosirea primăverii a fost demarat acest concurs care se dorește a fi o motivație pentru asociațiile de proprietari pentru a face și a menține curățenia în perimentrul lor. Scopul acestui concurs este îmbunătățirea aspectului urbanistic al municipiului Ploiești și al microclimatului urban, prin promovarea unei competiții autentice între asociațiile de proprietari, cdare să conducă la creșterea gradului de confort ambiental al proprietarilor.
Este, ca și în prima ediție, un concurs cu premii, care vor fi stabilite de către o comisie ce urmează a fi stabilită în perioada următoare.

Membri afiliați UAP pot consulta Regulamentul concursului la sediul UAP Prahova din Ploiesti, str. General Vasile Milea, nr. 1, bl. A7 Etaje, unde vor găsi și formularare de înscriere.” anunţă reprezentanţii UAP Ploieşti.

Înscrierile vor începe cu data de 2 aprilie 2020 și se vor încheia pe data de 24.04.2020.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-barbat-arestat-pentru-multiple-infractiuni/?fbclid=IwAR2TFl3r3LFRHr-YqYO4KPo8VVxuyBXkCs5mfkV1PwjUn3gefWqqc6SVGhQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţ site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor