Ploieşti: IMAGINI VIRALE! Ritual neobişnuit noaptea, în parc

sursă foto Facebook Cosmin A Cpn
cautam-reporteri-republikanews

Ploieşti: IMAGINI VIRALE! Ritual neobişnuit noaptea, în parc

Ritual neobişnuit noaptea în parc, în Ploieşti. Totul a fost surpins de doi martori care se aflau din întâmplare în Parcul Olimpia, marţi noaptea. Cei doi nu au stat pe gânduri şi au filmat totul. Ulterior imaginile au fost postate pe o reţea de socializare şi au devenit virale.

Pe imagini se vede cum două femei,m însoţite de doi copii mici, fac farmece de dragoste. La un moment dat, pe filmare, se adue şi cui i se fac farmecele: “Să fie iubită de Marco toată viața!”

just insolv sprl

Poliția încearcă se le identifice pe “vrăjitoare”, după ce filmarea a devenit virală.

Asa ceva?! In loc sa stai liniștit seara in parc, stai si privești cum fac asa zisele "vrăjitoare" vrăji de legare sentimentală…Oare la acest nivel a ajuns această lume ? Oare unde se află Poliția Locală Ploiești ? Mentionez ca ma aflu in parcul se la Sala Sporturilor. Magia neagră în parc ??? Cum ma asa ceva…. Alooo Poliția unde va aflati, stați încuiati in secții?

Posted by Cosmin A. Cpn on Tuesday, July 21, 2020

Vezi şi https://republikanews.ro/video13-perchezitii-in-buzau-si-prahova-la-mai-multe-imobile-ale-unor-barbati-cu-varste-cuprinse-intre-25-si-60-de-ani/?fbclid=IwAR23jCzUuB4bkMkPbG5W2az3jVvQc19oG8FSo3_yf-2vGWg2S-XspdfLzFQ

Vezi şi https://republikanews.ro/casa-diavolului-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here