FOTO/ PLOIEŞTI: Imagini din noul Centru destinat persoanelor fără adăpost

fără adăpost

FOTO/ PLOIEŞTI: Imagini din noul Centru destinat persoanelor fără adăpost

S-a deschis în Ploieşti un nou Centru pentru îngrijirea și adăpostirea persoanelor fără adăpost, în contextul implementării regulilor de prevenire a infecției cu COVID-19. Acesta are o capacitate de aproximativ 50 de locuri şi este amenajat în imobilul fostului Liceu “Ludovic Mrazek”, din strada Mihai Bravu nr. 241.

Acesta va funcționa pe perioada stării de urgență. Va asigura cazarea, în condiții de siguranță, a persoanelor fără adăpost din Municipiul Ploiești. La acest moment, 12 locuri sunt deja ocupate, persoanele cazate urmând să nu mai părăsească centrul, pe perioada stării de urgență, în acest fel reducându-se riscul de expunere la infectarea cu COVID-19.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare (A.S.S.C.) Ploiești va asigura, zilnic, hrana persoanelor fără adăpost, ce vor fi cazate în noul centru,  prin intermediul serviciilor Cantinei sociale, precum și consiliere de specialitate, dacă este cazul.

La nivelul municipiului Ploiești funcționează cu caracter permanent Centrul Social de Urgență (pentru persoane fără adăpost), care are o capacitate de cazare de 44 de locuri.  În prezent, acest centru destinat persoanelor aflate în situație de risc social. Are sediul în Bulevardul București nr. 8 A. Este ocuptat integral, persoanele fără adăpost cazate în aici beneficiind de hrană prin Cantina Socială a A.S.S.C. Ploiești.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-asa-arata-omenia-gestul-impresionant-facut-de-un-barbat-dupa-ce-a-iesit-din-carantina/?fbclid=IwAR0iNHL7snJ5hVCuKMeqZTpyJPqn1zdzY9SMsXZUTtibFyUYDKnOdtQdPXE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here