logo
RNTV Live

Ploieşti: Evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Festivalul dansului „Copilăria Inundă Bătrânul Bulevard”

Afis Copilaria Inunda Batranul Bulevard
Mihai Constantinescu

Ploieşti: Evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Festivalul dansului „Copilăria Inundă Bătrânul Bulevard”

Copiii sunt invitaţi sâmbătă, 1 iunie 2019, la Festivalul dansului „Copilăria Inundă Bătrânul Bulevard”, ediția cu numărul XXIII.

Astfel, începând cu ora 10.30, elevii claselor de dans clasic, dans modern, dans de societate și latino vor defila în pas de dans, într-o colorată și interesantă paradă a costumelor. Ampla defilare festivă va avea ca punct de plecare Monumentul Vânătorilor, situat în fața Gării de Sud, și se va opri pe esplanada Palatului Culturii. Aici, începând cu ora 12.00, copiii vor încânta publicul spectator cu un deosebit spectacol coregrafic realizat sub îndrumarea prof. Marilena Eftimie. Copiilor participanți la paradă li se vor dărui, de către municipalitate, surprize dulci, baloane, stegulețe multicolore și tricouri dedicate evenimentului.

Tot în acest week-end, Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Comunicare, Relații Publice,  vă invită, să vă delectați, la Concursul Național „Copilărie în pas de dans”, eveniment ajuns la cea de a XI-a ediția. Competiția se desfășoară, duminică, 2 iunie, în intervalul orar 08.00 – 20.00, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Ploiești. Evenimentul este realizat de municipalitate, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean  Prahova și Palatul Copiilor Ploiești. Câștigătorii Concursului Național „Copilărie în pas de dans” vor fi premiați de Primăria Municipiului Ploiești cu medalii și trofee.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor