logo
RNTV Live

Păţania unei şoferiţe care a îndrăznit să pună la punct mai mulţi adolescenţi cu tupeu

masina_politie
Theo Tănăsescu

Păţania unei şoferiţe care a îndrăznit să pună la punct mai mulţi adolescenţi cu tupeu. Totul s-a petrecut ieri, în Ploieşti.

Din cercetările oamenilor legii a reieșit că femeia din comuna Râfov, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Națiunii din municipiu, la un moment dat a oprit pentru a permite traversarea străzii, unui grup de tineri. Întrucât aceștia gesticulau, femeia a coborât pentru a le atrage atenția, moment în care, unul dintre tineri a deschis portiera din față, iar din geanta aflată pe banchetă, ar fi sustras 200 de lei.

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite, fiind vorba de 4 tineri, cu vârstele cuprinse între 14 și 16 ani, din municipiul Ploiești și comuna Târgșorul Vechi.

Tinerii au fost conduși la sediul unității de poliție, unde în prezența reprezentanților legali, au fost audiați cu privire la cele întamplate, aceștia din urmă fiind sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor