logo
RNTV Live

Prahoveni deveniți pietoni, după ce au ales să se urce la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Mihai Constantinescu

Prahoveni deveniți pietoni, după ce au ales să se urce la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice

Ieri, în jurul orei 16.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în municipiu, au oprit, pentru control, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Câmpina.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. A indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 

Și în cursul nopții trecute a fost depistat un conducător auto sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț, în timp ce executau activități de verificare și control al traficului rutier pe raza comunei Ariceștii Rahtivani, au oprit, pentru control, pe strada Neagoe Basarab un autoturism condus de un bărbat în vârstă 47 de ani, din comună.

Întrucât și acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, de această dată aparatul indicând valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cele două cauze, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER IUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor