Ploieşti: De astăzi încep lucrări de întreţinere/reparaţii pe un tronson de maximă importanţă pentru şoferi

app

Ploieşti: De astăzi încep lucrări de întreţinere/reparaţii pe un tronson de maximă importanţă pentru şoferi

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcţia Tehnic, Investiţii, va executa lucrări de întreţinere/reparaţii, inclusiv rosturi de dilataţie, la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte – DN72, în perioada 20-30 mai 2020.

Pe perioada lucrărilor, se vor institui restricţii de circulaţie (închidere), iar, în acest context, se vor putea folosi următoarele rute ocolitoare:

  • pentru relaţia Ploieşti – Târgovişte, ieşirea din Ploieşti se va face pe Şoseaua Vestului, dreapta pe strada Mărăşeşti care intersectează DN1 la km 61+475 dr. şi spre Braşov până la km 63+675 dr., se coboară breteaua pasajului, se intră în strada Gh. Grigore Cantacuzino şi stânga spre Târgovişte;
  • pentru relaţia Târgovişte – Ploieşti DN1 km 61+475se va accesa breteaua pasajului suprateran de pe DN1 km 63+675, se va vira la stânga spre Ploieşti.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-o-cladire-complexa-cu-sera-sala-de-lectii-si-microlaborator-se-deschide-curand/?fbclid=IwAR2xCPRlk4kyDCHheNeespBaVnEja3k0H9FNIWO1uygET1PvVHE75x3OU4Q

Pentru mai mule ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here