logo
RNTV Live

Ploieşti: A început să construiască şi totul a luat o întorsătură neaşteptată

sursă foto Ziua de Constanta
Mihai Constantinescu

Dosar penal pentru că nu a încetat lucrările de construcţie

Ploieşti: A început să construiască şi totul a luat o întorsătură neaşteptată

Un ploieştean de 62 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că a  continuat lucrările de construcţie îmcepute la un imobil  deși organele de control abilitate au dispus oprirea executării ei.

Despre ilegalitatea  lucrării s-a aflat în urmă cu 2 ani , moment în care i-a fost indicatsă le şi oprească. Ploieşteanul nu a luat în serios organele de control şi a continuat lucrarea.

În cauză, pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de continuare a executării lucrărilor de construcție după dispunerea opririi acestora de către organelle de control competente.

În ziua de 22 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au definitivat cercetările în dosarul penal menționat, și l-au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/socant-un-barbat-s-a-aruncat-in-fata-metroului/?fbclid=IwAR1eQCSPHQoL1cKzvMSy-LS2dgmOLUXjxiYQiKTfAz3utFJqKUkjasbEXrI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor