logo
RNTV Live

Ploieștenii se tem de vremuri de restriste. Ce planuri au?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploiestenii se tem de vremuri de restriste. Speriati de previziunile specialistilor atat pe plan financiar, cat si social, oamenii nu vad o imbunatatire rapida a traiului pe care il duc in prezent. Asa se face ca incearca sub ocrice chip sa se puna la adapost pentru o perioada in care preturile vor creste considerabil, iar veniturile vor fi din ce in ce mai mici.

Ploieștenii se tem de vremuri de restriste. Ce planuri au?

Ploiestenii se asteapta la ce este mai rau, cand vine vorba despre urmatoarele luni, atat din punct de vedere financiar, cat si social. Oamenii se uita in portofel si isi dau seama ca le va fi din ce in ce mai greu sa isi duca traiul de zi cu zi . Pentru a putea supravietui oamenii au inceput sa taie din lista de cumparaturi cat mai multe produse.

Pensionarii din Ploiesti sunt cei care resimt, spun ei, cel mai dur aceste schimbari care ii afecteaza din punct de vedere financiar, pentru pensile lor extrem de mici, si preturile din ce in ce mai mari.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor