logo
RNTV Live

Ploieștenii riscă să rămană fără căldură și apă caldă în apartamente. Nu sunt bani pentru plata gazului/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștenii riscă să rămană fără căldură și apă caldă în apartamente. Nu sunt bani pentru plata gazului

Apă caldă mai mult rece și calorifere călduțe. Ploieștenii din mai multe zone ale orașului reclamă proasta funcționare a sistemului de termoficare a orașului și se plâng că tremură de frig în case. Reprezentanții Termo Ploiești dau vina pe vechimea sistemului, cea care îl face ineficient. Mai mult, sunt voci din administrație care susțin că nu sunt bani pentru plata gazului în următoarele zile.  Autoritățile locale promit, însă, că orașul va beneficia de căldură și apă caldă fără întreruperi.

Ploieștenii riscă să rămană fără căldură și apă caldă în apartamente. Nu sunt bani pentru plata gazului

Ea este doamna Iona, are 70 de ani și locuiește în Bariera București. Spune că s-a îmbolnăvit făcând duș mai mult cu apă rece, dar și din cauza frigului din apartament.

La fel de nemulțumiți de cum funcționează sistemul de termoficare al orașului sunt și alți ploieșteni.

Reprezentanții Termo Ploiești susțin că au găsit și problema.

Voci din administrație vorbesc despre lipsa banilor pentru gazul necesar funcționării CET-ului. Atât conducerea Termo, cât și primarul Volosevici susțin că nu sunt probleme și că Ploieștiul nu va rămâne fără căldură și apă caldă în plină iarnă.

În ultimele zile, mai multe avarii la sistemul de termoficare au lăsat cartiere întregi fără apă caldă și căldură. Din cauza vechimii rețelei, în orice clipă se poate produce o nouă defecțiune.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor