logo
RNTV Live

Ploieştenii, plini de dorinţe/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieştenii, plini de dorinţe!

Libertate, sănătate, dar și mai multe toalete publice. Sunt doar o parte dintre lucrurile pe care și le doresc ploieștenii cu ocazia Zilei Naționale a României. Ce alte lucruri își doresc cetățenii municipiului Ploiești veți afla în materialul video următor.

Peste o mie de ploieșteni au fost prezenți în centrul Ploieștiului, pentru a participa la ceremoniile militare și manifestări dedicate Zilei Naționale a Românie.

Am discutat și noi cu o parte dintre cei care au îndurat frigul și am aflat ce-și doresc cu ocazia acestei zile. Așa cum era de așteptat mulți și-au dorit să scăpăm de această pandemie, să fie sănătoși, să fim mai buni și să revenim cât mai repede la o viața normală.

Acestea nu sunt singurele lucruri pe care și le doresc ploieștenii. Printre ei am găsit și persoane că își doresc mai multre toalete publice, dar și să scăpăm de gunoaie și să trăim într-un oraș mai puțin poluat.

Ceremonia militară şi manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, în Municipiul Ploieşti,s-au desfășurat și anul acesta în zona din faţa Catedralei “Sfântului. Ioan Botezătorul”.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/angajat-disparut/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor