logo
RNTV Live

Autobuze electrice achiziționate în teorie/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Autobuze electrice achiziționate în teorie.

Conducerea TCE Ploiești așteaptă și acum cele cinci autobuze electrice achiziționate în baza unui proiect, derulat de Ministerul Dezvoltării, care ar fi trebuit să ajungă deja în parcul auto al societății de transport în comun. Potrivit directorului Alexandri Nicolae, există o divergență între minister și producător, dupa ce societatea respectivă a solicitat o majorare a prețului de producție din cauza creșterii prețului de consum.

Autobuze electrice achiziționate în teorie

Doar patru dintr-un total de nouă autobuze marca SOR model NS 12 full electrice se află în curtea TCE Ploiești, cu toate că întreg lotul de mijloace de transport în comun nepoluante ar fi trebuit să ajungă până la sfârșitul lunii septembrie. Motivul este acela că, potrivit directorului Alexandri Nicolae, există o divergență între minister și producător, societatea respectivă solicitând o majorare a prețului de producție din cauza creșterii prețului de consum.

Directorul Alexandri Nicolae susține că va fi nevoit în această situație să integreze doar aceste patru autobuze electrice, cu toate că intenția la început era ca întreg traseul 2 și 2B să fie parcurs doar cu aceste mijloace de transport în comun.

Cele nouă autobuze electrice au fost achiziționate, acum doar la nivel de teorie, în baza unui proiect, derulat de Ministerul Dezvoltării, care are drept scop reducerea emisiilor de carbon.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor