logo
RNTV Live

Ploieștenii, nemulțumiți de condițiile din autobuzele TCE: Este bătaie de joc!

Ciprian Radu

Ploieștenii, nemulțumiți de condițiile din autobuzele TCE: Este bătaie de joc!

Ploieștenii care locuiesc în zona Barierei Bucov sunt nemulțumiți de condițiile de călătorie cu traseul 40. Oamenii spun că TCE își bate joc de călători!

O ploieșteancă reclamă faptul că autobuzele de pe traseul 40 sunt mici, vechi și supraaglomerate.

“Noi, cei care locuim în zona AFI, am circulat civilizat cu acest traseu (n.r. traseul 40 barat) care nu trecea prin cartierul Bereasca. Fie și numai sâmbăta! Prin suspendarea lui 40 barat, rămânem pe traseul 40, care circulă ce-i drept destul de des. Dar e vai și amar atât pentru călători, cât mai ales pentru șoferi!!! Stația de plecare traseu 40 de la Hale, din dreptul blocului cu 7 etaje, nu are nici bănci de stat, nici copertină. Mașinile sunt mici, interbelice, cu două rânduri de scaune. Lume enorm de multă și, de nenumărate ori, am rămas la următoarea. Care e la fel de aglomerată! Cu alte cuvinte, dacă vor circula tot acele mașini vechi, bătaia de joc continuă. Până când? Pe banii noștri !!”, ne-a scris ploieșteanca nemulțumită de condițiile oferite de TCE. 

CITEȘTE și Un traseu din Ploiești va fi suspendat în weekend!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor