Ploieştenii, invitaţi să se debaraseze de echipamantele electrice şi electronice din case. Sunt automat înscrişi la o tombolă cu premii

A început din nou campania”Marea Debarasare”

Ploieştenii, invitaţi să se debaraseze de echipamantele electrice şi electronice din case. Sunt automat înscrişi la o tombolă cu premii.

8 decembrie! Aceasta este data limită până când ploieştenii pot scăpa de  echipamantele electrice şi electronice din case. Primăria Municipiului Ploiești și Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieștidesfășoară din nou Campania “Marea Debarasare”.

cel mai verde complex reziential

Cei care vor participa la campanie sunt automat înscrişi la o tombolă cu premii. Pot câştiga 1 televizor LED, 3 aparate cafea automat, 3 mixere verticale și 3 storcătare de citrice, în valoare totală de 2000 RON.  Regulamentul tombolei este disponibil la adresa de internet: http://rasp.ro/files/bpm/regulamente/SDDCT2017-2018.pdf. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe 13 decembrie.

Cetăţenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:  0244-541071 int. 114 – Biroul Protecţia Mediului; 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/cosmarul-soferilor-este-pe-sfarsite-cnair-a-semnat-contractul-pentru-construirea-centurii-comarnic/

Cetăţenii pot anunţa de luni până joi, în intervalul 08.00 – 16.00, intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc a se debarasa, precum  şi datele de contact. Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti va emite Adeverinţa de predare – primire a acestora, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare de la cetăţeni.

Cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, din strada Ciprian Porumbescu.

 

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here