logo
RNTV Live

Ploieştenii, invitaţi la “Visul american”/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Ploieştenii, invitaţi la “Visul american”

După doi ani de pandemiei, viaţa începe să revină la normalitate. Restricţiile impuse de guvernanţi s-au simţit în toate domeniile, de la job, şcoală, sport, plimbări dar şi în zona culturală. Ne-au lipsit spectacolele, expoziţiile, întâlnirile culturale, dar mai ales teatrul. Tocmai de aceea, pentru că s a tras cortina, sutem invitaţi la piesa “Visul American”. Este un spectacol pe cinste oferit de Tudor Chirilă, actor care va interpreta 9 personaje într-o singură piesă.

Timp de o oră și jumătate, aveţi ocazia sa urmăriţi o radiografie brutal de sinceră, comică și cinică a Americii și a lumii în care trăim. Este un spectacol de o actualitate frapantă. 

Visul American” de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. Spectacolul, care a pleacat în primul turneu național post-pandemie vine în Ploiești, pe 8 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor