logo
RNTV Live

Ploieştenii, invitaţi la un eveniment inedit unde se vor simţi Gulliver

20200831 – La Depou AFIS copy (1)
Mihai Constantinescu

Eveniment inedit: La Depou!

Eveniment inedit la Ploieşti unde sunt invitaţi ploieştenii de toate vârstele.

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, împreună cu Clubul Feroviar Republica Ploiești au bucuria să prezinte, din nou, ploieștenilor și îndrăgostiților de modelism, o lume liliputană în care fiecare copil între 3 și 99 de ani se va simți Gulliver!

Expoziția de modelism feroviar “La Depou!” se deschide sâmbătă,
5 septembrie 2020, orele 10.00, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești, Sala Coloanelor. Rămâne deschisă până la data de 20 septembrie.

“Anul acesta, pentru a respecta toate recomandările privind sănătatea, am decis ca expoziția să aibă o durată mai lungă și să amânăm prezentarea echipamentelor în mișcare. Sunt și ele obosite și vor să fie doar admirate!

Modeliști din București, Constanța, Pitești și alte localități vă vor prezenta lucrările lor feroviare și adiacente căii ferate din plastic, hârtie, carton și alte piese… scările H0, TT, N, Z, S nu vor mai fi un mister.

Sâmbătă, 5 septembrie, membrii Clubului Feroviar Republica Ploiești vă așteaptă la discuții “la distanță” de 2 metri și vă stau la dispoziție pentru eventuale întrebări și răspunsuri!

Intrarea gratuită!

Vă rugăm să nu atingeți vitrinele și să respectați toate indicațiile cu privire la protecția sanitară: 2 metri distanță fizică, purtați masca corect pe tot timpul vizitei“, se specifică într-un comunicat de presă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/hidro-prahova-sa-anunta-programul-de-furnizare-a-apei-in-mai-multe-localitati-din-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/administratia-serviciilor-sociale-comunitare-ploiesti-incepe-distribuirea-pachetelor-cu-masti-de-protectie-gratuite-cine-sunt-beneficiarii/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ministerul-educatiei-a-lansat-site-ul-unde-parintii-si-profesorii-vor-gasi-informatii-despre-desfasurarea-orelor-atat-la-clase-cat-si-online/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor