logo
RNTV Live

Ploieștenii, invitați la o expoziție în aer liber

WhatsApp Image 2022-08-03 at 15.30.56
Mihai Constantinescu

Ploieștenii, invitați la o expoziție în aer liber

Expoziția “Muzeul Brandurilor”, deschisă la Ploiești, până la finele acestei luni.

www.muzeulbrandurilor.ro a inaugurat săptămâna aceasta, o expoziție de branduri ploieștene mai vechi de 30 de ani, organizată și cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești.

Expoziția “Muzeul Brandurilor” conține peste 150 de reprezentări ale unor mărci ultracunoscute ploieștenilor mai vârstnici de 40 de ani.

Getax, Lumea Copiiilor, Berbec, Materna, Tic-Tac, Flacăra, Bulevard, Big, Prahova, Mercur, Progresul, Junior, Rulmenți Grei, Confecția, Upetrom sunt doar câteva dintre brandurile care apar pe panourile ce vor rămâne amplasate, pe parcursul întregii luni, pe pasajul pietonal dintre Muzeul Județean de Istorie și Teatrul “Toma Caragiu”.

Expoziția se dorește a fi un prilej de socializare între cel puțin trei generații de ploieșteni: vârstnicii (care au lucrat în companiile ce apar pe panouri), cei de vârstă mijlocie (care au cunoscut brandurile din expoziție în copilăria lor) și tinerii de azi care, astfel, au ocazia să-și vadă, pentru prima oară, părinții și bunicii drept ghizi personali în plimbarea vizuală prin trecutul orașului.

De asemenea, în perioada 03-30 august a.c., ploieștenii care își fac o fotografie având ca fundal expoziția “Muzeul Brandurilor”- Ploiești și o trimit pe adresa contact@muzeulbrandurilor.ro pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor